Супа от печена тиква
Лора и Стоян
23. |
Изпрати
лично съобщение |
07.10.2023 Винаги се радвам да открия истински вкусна супа, отговаряща на нашия български вкус, но напълно непозната и нова. На когото му е мазно, може да застрои и с обикновено сирене, пасира се в малко студена вода, след което се долива постепенно гореща (или от бульона), докато продължавате да пасирате, сиренето се разтваря напълно.
|
22. |
Изпрати
лично съобщение |
28.08.2021 Супата е много вкусна и лесна за приготвяне :)
|
21. |
Изпрати
лично съобщение |
20.04.2020 Превъзходна
|
20. |
Изпрати
лично съобщение |
31.05.2018 Вкусна дори и пасирана.
|
19. |
Изпрати
лично съобщение |
05.01.2017 Страхотен плътен вкус и аромат ,аз добавих съвсем дребни неща ,които имах налични : малко морков ,предварително разбих крема сиренто с 2-3 лъжици течна животинска сметана и намалих малко количеството му ,добавих в сместа съвсем малко настърган Пармезан на ситно (2-3 тръквания на рендето, ще се разтопи напълно) ,малко прясна мащерка . Пресният копър също ми допадна за гарниране + 2 3 капки тъмен балсамов оцет
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...