Dobromir Stoyanov

Потребител от 29.12.2016
Dobromir Stoyanov
Име: Dobromir Stoyanov
ТИТЛА: Чирак
235 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
empty space :)
Коментари
1
09.06.2018
Няма как да не е добро !! Много свежо , друг добър вариянт е -бяло вино , пасирана диня , сок от лайм и много лед ,но е доста коварно и напива много :):)
2
18.01.2017
Кората от лимон я прави много свежа ,супер е
3
05.01.2017
Страхотен плътен вкус и аромат ,аз добавих съвсем дребни неща ,които имах налични : малко морков ,предварително разбих крема сиренто с 2-3 лъжици течна животинска сметана и намалих малко количеството му ,добавих в сместа съвсем малко настърган Пармезан на ситно (2-3 тръквания на рендето, ще се разтопи напълно) ,малко прясна мащерка . Пресният копър също ми допадна за гарниране + 2 3 капки тъмен балсамов оцет
4
04.01.2017
под рецепта Кренвирши в кора
Туко що го пробвах ,никак НЕ ми хареса ;/ ,а след като поистина не прилича на нищо , плътно и жилаво все едно ям кренвиш с 10 палачинки наведнъж ,твърде млечено яйчен вкус.
5
04.01.2017
под рецепта Спагети \"Болонезе\"
Класика , лук ,селъри , морков и телешка кайма .Рагуто е добре да се готви дълго време на бавен огън поне 1 1/30 ч.
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



Криста Димовска коментира рецептата Баклава
Криста Димовска се регистрира в сайта.
Katerina Marinova се регистрира в сайта.
Bozhidara-Maria Opanska коментира рецептата Тирамису без яйца
Danny Petkova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта