Домашен тортила чипс
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
27.04.2015 Гергана, не е необходимо да готвиш спанака предварително.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
25.04.2015 Един бърз въпрос, трябва ли да обработя спанака преди да го сложа при макароните??
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
09.04.2015 Страхотна рецепта, но още не съм я пробвала.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2015 Приготвих я за пръв път със спанак и стана фантастична. Втори път я приготвих с лапад - също толкова добра. Но намалявам количеството паста на половина и увеличавам количеството вода, иначе не ми се получава супа. Идеята за индийското орехче като подправка на спанак е уникално добра! Благодаря на авторите за чудесната рецепта!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2015 Ще опитам със застройка на база сос болонезе , но с маргарин брашно и соево мляко за да е постно.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...