Супа „Алнуик“
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.11.2013 Който обича праз ще му хареса.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 сготвих тази супа малко модифицирана: вместо готварска сметана - мляко, вместо мащерка - риган. Получи се страхотно! Благодаря за добрата идея
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Просто го пропусни или го препържи и поръси отгоре с крутоните,само на желаещите.Така ароматите му ще останат в супата.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Чудя се дали и с какво мога да заменя бекона. Не ми е особено любим, но пък иначе супата изглежда много добре (уточнение: не съм вегетарианец:))
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...