Супа от свинско месо

Дата: 31.03.2015
Източник: НАДЯ ПЕТКОВА
ТИТЛА: Помощник готвач
Супа от свинско месо
 
Необходими продукти:
300-400 г свинско месо
2 малки сухи червени чушки (или 1 по-голяма)
1 глава кромид лук
2 моркова (или замразени зеленчуци)
4-5 картофа
2 с. л. домашна лютеница
1 топка фиде
магданоз
целина
чубрица
едро смлян лют червен пипер
сол
за застройката:
2 жълтъка
3 с. л. кисело мляко
черен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Нарязваме месото на малки парченца и го запържваме в тенджера, докато омекне.
2
Добавяме ситно нарязания лук, задушаваме леко продуктите и доливаме вода. Когато водата заври, посоляваме на вкус и прибавяме нарязаните картофи и моркови. Щом картофите са готови, слагаме фидето в тенджерата, заедно с лютия червен пипер, начупените надребно сухи чушки, лютеницата и чубрицата.
3
Варим още 5 минути на средна степен на котлона. Когато всички продукти са сварени, дърпаме супата от котлона и я застройваме по познатия начин - първо слагаме малко от горещия бульон при застройката, разбъркваме и изсипваме течността обратно в супата, на тънка струйка. Накрая поръсваме със ситно нарязан магданоз и целина.
Подобни рецепти:
Коментари (5)
5.
Изпрати
лично съобщение

15.01.2017
Много вкусна супа!
4.
Изпрати
лично съобщение

21.09.2016
Аз сложих допълнително и копър :)
3.
Изпрати
лично съобщение

30.08.2016
За втори път я приготвям, съпругът ми много я харесва.
2.
Изпрати
лично съобщение

06.07.2016
Много вкусна,но без лютия пипер и вместо лютеница с домашен айвар
1.
Изпрати
лично съобщение

15.01.2016
Хубава е рецептата,аз я направих с телешко месо и пак стаха чудесна!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


108 ДУШИ ОНЛАЙН
Vasil Gerginski се регистрира в сайта.
Илкова коментира рецептата Бананова торта с лешници
Илкова коментира рецептата Хляб на балони
Vili Bakalska се регистрира в сайта.
Жан сготви Гирос
Mariyana Petrova коментира рецептата Пиле „Тандури“ на скара
Петя коментира рецептата Хрупкаво свинско на фурна
Красимир коментира рецептата Кашник
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта