Супа от печени домати и маслинова паста
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.11.2013 Топчетата могат да са от друга риба – сьомга, пъстърва, филе от бяла риба. Пангасиусът е с неутрален вкус, затова по желание могат да се добавят още подправки – риган, чили или магданоз. В тази рецепта ароматен е бульонът, а не топчетата :) Те се надуват при варенето, защото имат сода, но целта ни беше да са пухкави :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.11.2013 Бульонът е превъзходен, но топчетата бяха блудкави и се подуха доста при варенето. Дали не може да са от друга риба? Изобщо няма ли друг метод за приготвянето им?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...