Конфитюр от праскови, джанки и ром
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.08.2018 Държи се в плътно затварящ се буркан, защото е леко влажна от чесъна
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.08.2018 Не точно това качих като рецепта
кориандър 2 с л прясно смлян
червен пипер 1 с л
кимион (карви) 0,5 с л
чесън 120 - 130 гр
сминдух (фенугрек,пажитник) 1 с л
семена копър 1 с л
шафран 1 равна с л
морска сол 160 гр
Използва се много в грузинската кухня. Печено,пържено месо,картофи на фурна стават страхотни
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...