Пилешко филе със спанак
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
15.04.2014 Нямах домашен телешки бульон и използвах кубче. А ароматната сол стана уникална. Вместо черен синап /не можах да открия в магазина/, сложих 2 ч. л. бял. Благодаря ви!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
04.11.2013 Интересна и нестандартна рецепта!Пържолите станаха много вкусни!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
15.04.2014 Уникално вкусни пържоли! В къщи съпругът ми приготвя месата, но снощи каза, че вече честта ще е моя - отстъпва ми фурната!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Стават страшно крехки, аз ги направих с бренди,защото нямаше сос Уорчестър наблизо, супер са!!!!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Тази вечер ще го пробвам :)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...