Свинско печено с оризово-зеленчуков микс

Източник: Бон Апети
Дата: 21.05.2010
Свинско печено с оризово-зеленчуков микс
 
Необходими продукти:
500 г свинско контрафиле
1 с. л. зехтин
200 г готов микс ориз със зеленчуци
1 с. л. краве масло
1 с. л. соев сос
сол и черен пипер на вкус
4 стръка мащерка за украса


Начин на приготвяне:
1
В загрят тиган се сипва зехтинът и се слага филето, овкусено със сол и пипер. Запечатва се по 3 минути от всяка страна и се слага да се пече около 10 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна.
2
Миксът се приготвя според указанията на опаковката и накрая към него се добавят маслото и соевият сос.
3
Преди поднасяне оризът се оформя с метален пръстен или купичка, а до него се подрежда месото, нарязано на филийки. Украсява се с мащерката.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: