Пълнена пъстърва
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2020 При мен не се получи.Свинското стана сухо и вкусът не беше нищо особено.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
27.12.2018 Бях доста скептична за сухият чесън, но се получи добре
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
21.05.2016 Мойто свинско беше с жива бира и също се получи много вкусно и крехко
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
27.02.2016 По вкусно и сочно месо не бях яла!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2016 Здравейте пробвах рецептата ви,месото стана доста ароматно а от тъмната бира с уникален и различен вкус идеално е за специални поводи много е елегантно
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...