Салата с риба тон и боб
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 12.06.2018 Супер!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 22.03.2016 Вкусно.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
29.09.2015 Моята версия е с булгур. Стана много вкусно!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
06.04.2015 Получи се добре, но количеството според мен е за много повече от 3 порции, или предложеният грамаж на киноата е сбъркан.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.03.2015 Направих я с булгур и без краставица (просто исках по-бързо да си хапна и нямах време за магазина). Стана много свежа и вкусна!
|
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...
Всички сме чували, че колкото по-тъмно на цвят е брашното, толкова по-пълнозърнесто и съответно –...
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...