Тапенада с пармезан

Вкусна разядка с маслини и аншоа
Източник: Бон Апети
Дата: 31.03.2020

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
400 г маслини „Каламата“ (без костилки)
20 г сирене „Пармезан“
50 мл зехтин „Екстра върджин“
6 филета аншоа
4 сушени доматчета
1 скилидка чесън
1 с. л. каперси
1 ч. л. риган



Начин на приготвяне:
1
Тапенада с пармезан
Маслините, аншоата, чесънът, каперсите, доматите, настръганият пармезан, зехтинът и риганът се смилат.
2
Тапенада с пармезан 2
Готовата паста се съхранява в буркан в хладилник.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


evgeni@medarov.com се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Тутманик
ifkata се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: