Тарама хайвер

Дата: 03.06.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г сол
100 г хайвер от калкан
100 мл олио
1/2 глава лук (60 г)
15 филии хляб
 

Начин на приготвяне:
1
Тарама хайверХайверът се поставя в буркан, посолява се и се оставя да престои 10 дни, за да узрее.
2
Тарама хайвер 2Готовият хайвер се изважда и се смесва с предварително накиснатия във вода хляб (без кората) и нарязания наситно лук.
3
Тарама хайвер 3Сместа се пасира, като на тънка струя се добавя олиото.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


104 ДУШИ ОНЛАЙН
Теди Иванова се регистрира в сайта.
Genoveva се регистрира в сайта.
Eva Marinovska се регистрира в сайта.
Elena Kostadinova се регистрира в сайта.
Diana Zehireva се регистрира в сайта.
милена се регистрира в сайта.
Лилия Цветкова се регистрира в сайта.
Krasimir Gekov се регистрира в сайта.
Петя Банова се регистрира в сайта.
Katia Vasileva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта