Тарама хайвер

Източник: Бон Апети
Дата: 03.06.2005

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г сол
100 г хайвер от калкан
100 мл олио
1/2 глава лук (60 г)
15 филии хляб


Начин на приготвяне:
1
Тарама хайвер
Хайверът се поставя в буркан, посолява се и се оставя да престои 10 дни, за да узрее.
2
Тарама хайвер 2
Готовият хайвер се изважда и се смесва с предварително накиснатия във вода хляб (без кората) и нарязания наситно лук.
3
Тарама хайвер 3
Сместа се пасира, като на тънка струя се добавя олиото.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



170 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Черешово клафути
Росица Чолакова се регистрира в сайта.
Дзопино коментира рецептата Бьоф Строганов
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: