Тарама хайвер

Дата: 03.06.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г сол
100 г хайвер от калкан
100 мл олио
1/2 глава лук (60 г)
15 филии хляб
 

Начин на приготвяне:
1
Тарама хайверХайверът се поставя в буркан, посолява се и се оставя да престои 10 дни, за да узрее.
2
Тарама хайвер 2Готовият хайвер се изважда и се смесва с предварително накиснатия във вода хляб (без кората) и нарязания наситно лук.
3
Тарама хайвер 3Сместа се пасира, като на тънка струя се добавя олиото.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


309 ДУШИ ОНЛАЙН
Yanni MC коментира рецептата Сусамки
Yanni MC се регистрира в сайта.
Sasho Petkov се регистрира в сайта.
Meggie Staneva се регистрира в сайта.
Мария Димитрова се регистрира в сайта.
Lora Dimitrova се регистрира в сайта.
СВЕТЛАНА се регистрира в сайта.
Nadia Toncheva се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Торта сандвич
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта