Таратор

Източник: Бон Апети
Дата: 22.04.2010
Таратор
 
Необходими продукти:
1 краставица
1 кисело мляко
3 стръка копър
1-2 скилидки чесън
1 с. л. олио
20 г счукани орехови ядки
сол на вкус


Начин на приготвяне:
1

Краставицата се обелва и се нарязва на дребни кубчета. Копърът и чесънът се наситняват. Всичко се прибавя към предварително разбитото мляко.


2

Сипва се олиото и се разбърква до хомогенизиране. Прибавят се и 200 мл вода и отново се разбърква.


3

Накрая се посолява и тараторът се поднася поръсен с ореховите ядки.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


106 ДУШИ ОНЛАЙН
Бон Апети коментира рецептата Кюфтета по чирпански
Бон Апети коментира рецептата Баница с овесени трици
Бон Апети коментира рецептата Дип от патладжани
Бон Апети коментира рецептата Сурова морковена торта
Бон Апети коментира рецептата Пилешка пита с фиде
Бон Апети коментира рецептата Есенно минестроне
Бон Апети коментира рецептата Риба с паста на фурна
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: