Таратор

Дата: 21.06.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 средно големи краставици
2 скилидки чесън
1/2 връзка копър
2 кофички кисело мляко по 400 г (3,5%)
40 мл олио
50 г орехи
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
ТараторКраставиците се обелват и се нарязват на малки кубчета.
2
Таратор 2Чесънът се стрива на паста с малко сол. Копърът се наситнява.
3
Таратор 3В купа се смесват краставиците, копърът и чесънът. Овкусяват се със сол, заливат се с олиото и се разбъркват.
4
Таратор 4Киселото мляко се разбива и се разбърква с краставиците. Налива се студена вода. Разбърква се добре.
5
Таратор 5Ако има нужда се добавя още сол. Охлажда се и се поднася със счукани орехи.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

08.06.2019
Не сложих орехи защото не ги обичаме.
3.
Изпрати
лично съобщение

04.07.2018
2.
Изпрати
лично съобщение

05.02.2018
класика с една мусака днес ще е чудно
1.
Изпрати
лично съобщение

22.06.2017
Класика! Не може да не си го приготвим за първия ден от лятото. По-лятна супа няма.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


119 ДУШИ ОНЛАЙН
ani_borisowa коментира рецептата Дип от патладжани
Lora Manova-Dzhekova коментира рецептата Дип от патладжани
TE коментира рецептата Кръмбъл със смокини
Антония коментира рецептата Булгур пилаф със спанак
Krasimir Petrov се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Надиплен хляб с бекон
dragonfairy се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта