Тарта с лапад и лаврак

Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Тарта с лапад и лаврак
 
Необходими продукти:
200 г филе от лаврак
10 готови тарталети
60 мл зехтин
20 мл лимонов сок
250 г лапад (спанак)
2 стръка зелен лук
1 домат
1/2 глава кромид лук
2 с. л. зехтин


Начин на приготвяне:
1
Тарта с лапад и лаврак
Лападът и нарязаният наситно лук се задушават 4-5 минути. Доматът се настъргва на ситно ренде и се добавя в задушените зеленчуци. Оставя се да изстине.
2
Тарта с лапад и лаврак  2
Лавракът се нарязва на тънки ивици. Приготвя се марината от три части зехтин и една част лимонов сок и лавракът се оставя да престои в нея около 3 часа.
3
Тарта с лапад и лаврак  3
Тарталетите се пълнят с охладената зеленчукова смес. Маринованите филета се навиват на малки рулца и се слагат върху тарталетите. Сервира се.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


117 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: