Тарта с лапад и лаврак

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Тарта с лапад и лаврак
 
Необходими продукти:
200 г филе от лаврак
10 готови тарталети
60 мл зехтин
20 мл лимонов сок
250 г лапад (спанак)
2 стръка зелен лук
1 домат
1/2 глава кромид лук
2 с. л. зехтин
 

Начин на приготвяне:
1
Тарта с лапад и лаврак Лападът и нарязаният наситно лук се задушават 4-5 минути. Доматът се настъргва на ситно ренде и се добавя в задушените зеленчуци. Оставя се да изстине.
2
Тарта с лапад и лаврак  2Лавракът се нарязва на тънки ивици. Приготвя се марината от три части зехтин и една част лимонов сок и лавракът се оставя да престои в нея около 3 часа.
3
Тарта с лапад и лаврак  3Тарталетите се пълнят с охладената зеленчукова смес. Маринованите филета се навиват на малки рулца и се слагат върху тарталетите. Сервира се.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nathalie Marcenkova коментира рецептата Свински кебап
Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта