Агнешки бут
Лора и Стоян
![]() |
4 яйца 30 г краве масло за намазване на тавата черен пипер на вкус 100 мл готварска сметана 100 г нарязани маслини 500 г пилешко филе (печено на скара или грил тиган и нар 3 средно големи домата (обелени и нарязани наситно) 3 чушки (нарязани наситно) 1 кг извара 200 г настърган кашкавал за поръсване |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...