Яйца по панагюрски

Дата: 03.06.2010
Източник: Бон Апети
Яйца по панагюрски
 
Необходими продукти:
12 яйца
800 г кисело мляко
2 скилидки чесън
200 г сирене
1 с. л. зехтин
1 с. л. червен пипер
сол и черен пипер на вкус
пера див лук и магданоз за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Киселото мляко се смесва с накълцания чесън и натрошеното сирене в купа.
2
Яйцата се забулват във вряща подсолена вода и се поставят внимателно върху сирено-млечната смес.
3
Червеният пипер се запържва в зехтина за 2–3 минути и веднага се изсипва върху яйцата.
4
Ястието се овкусява със сол и пипер и преди сервиране може да се украси с пера див лук или стръкчета магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (7)
7.
Изпрати
лично съобщение

19.12.2017
стана супер
6.
Изпрати
лично съобщение

08.07.2017
Класика!
5.
Изпрати
лично съобщение

19.01.2016
Вкусна и лесна за изпълнение рецепта.
4.
Изпрати
лично съобщение

21.02.2015
Много вкусно
3.
Изпрати
лично съобщение

24.01.2014
Класика!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


244 ДУШИ ОНЛАЙН
Anton Dragov се регистрира в сайта.
Антония коментира рецептата Паста „Пица”
Daniela Petkova се регистрира в сайта.
Ралица Цонкова се регистрира в сайта.
Rennie Spassova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта