"Ориз пилаф с чушки"
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2014 Благодаря за отговора.
След накисване във вода за едно денонощие, се свари за около 30-40 минути.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2014 Йоана, нахутът е сушен. Имай предвид, че времето от 20 минути е предвидено за варене в тенджера под налягане.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2014 Нахута сух ли е 300г или сварен?
|
Всяка година, наближат ли пости, започваме да даваме идеи за по-интересни рецепти на всички вас,...
Канелата е една от най-често използваните подправки през цялата година, но най-вече през студените месеци....
Знаете, че обичаме да надникваме в кухните на известните личности, водени най-вече от кулинарно любопитство. Поредната...
С уникалното си присъствие в кулинарното шоу Hell's Kitchen, успешна верига ресторанти и завидно състояние...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...