Закуска с шунка и кашкавал
Нашите кулинари





| 7. |
Изпрати
лично съобщение |
25.05.2014 Уникални са!
|
| 6. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2014 яко
|
| 5. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2013 Получиха се вкусни сладки-тип масленки!Крема направих шоколадов със смокини вместо с тиква и много се хареса.
|
| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2014 Бистра, сигурни сме в грамажите! Рецептите изпробваме по няколко пъти преди да ги покажем... Брашното и пудрата захар смлени със студено масло стават на трохи, които се нуждаят от спойка- жълтъците. На допир са като мокър пясък. Тестото стои мазно, просто защото е маслено!
|
| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.12.2013 Здравейте. Сигурни ли сте в грамажите? Защото на тези 250 гр масло за тестото отиде доста повече от 400 гр брашно, докато се получат трохи. Много мазно тесто стои?!
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...