Мъфини със сирена и шунка
Лора и Стоян
400 мл кокосово мляко 400 г брашно 1 пакетче бакпулвер 60 г корен джинджифил 1 ч. л. сол 1 консерва царевица 100 мл зехтин „Екстра върджин“ 1/2 връзка копър 1 щипка лют пипер |
8. |
Изпрати
лично съобщение |
11.10.2015 Станаха страхотни :) Благодаря за идеята. Следжащия път ще добавя маслини и малко повече подправки да видя какво ще се получи
| ![]() |
7. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2015 Много сполучливи мъфини!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
23.12.2013 Направих ги с царевично брашно, кисело мляко, 2 яйца и сиренел С една дума - блажни, а не постни. Бухнаха мн.добре и вкуса беше супер! Аз обичам да експериментирам и да научавам нови неща, затова ви гледам с удоволствие :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2015 Супер, много благодаря!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2015 Теодора, ако сложиш 2 яйца трябва да намалиш количеството на млякото със 100 мл и ако ти се струва, че е рядко можеш да добавиш малко брашно, до постигане на желаната консистенция. Имай предвид, че всичко в голяма степен зависи и от размера на яйцата.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...