Тартар от питая, морски дарове, краставички и майонеза

Дата: 18.06.2010
Източник: Бон Апети
Тартар от питая, морски дарове, краставички и майонеза
 
Необходими продукти:
1 плод питая
150 г майонеза
100 г броколи
100 г кисели краставички
100 г пушена херинга
100 г мариновани бейби октоподчета (мариновани калмари)
100 г червен лук
сокът от 1 лайм
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Плодът се реже през средата, издълбава се с лъжица и така се получават купички за сервиране.
2
Броколите се накъсват на розички и се сваряват за 4–5 минути в подсолена вода. Оцеждат се и се смесват в купа с останалите продукти, като краставичките и питаята се режат на кубчета, октоподчетата – на половина, херингата – на лентички, лукът – наситно. Овкусяват се с лимоновия сок, сол и черен пипер. Добавя се майонезата и всичко се разбърква.
3
Издълбаните половинки на плода се пълнят с тартара и се сервират.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


252 ДУШИ ОНЛАЙН
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
Милка Рукова се регистрира в сайта.
Ралица И. Косева се регистрира в сайта.
Maggie Madzharova се регистрира в сайта.
Snejana Madjarova се регистрира в сайта.
Andrew S. Andrew се регистрира в сайта.
foxy сготви Лазаня
Мария Сотирова коментира рецептата Картофена фритата
Антония коментира рецептата Варени яйца с млечен сос
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта