Пълнени зеленчуци с хлебна плънка

Дата: 17.06.2010
Източник: Бон Апети
Пълнени зеленчуци с хлебна плънка
 
Необходими продукти:
4 домата
2 тиквички
4 малки глави лук
200 г галета или сухари
4 скилидки чесън
6–7 листа босилек
3 с. л. зехтин
50 г „Пармезан”
сол и бял пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
На доматите се отрязват капачетата откъм дръжката и се почистват от семките с лъжичка. Лукът се бели и издълбава с нож, тиквичките се режат по дължина през средата и се издълбават също с лъжица.
2
Продуктите за плънката се пасират в блендер или се намачкват в хаванче.
3
С получената смес се пълнят зеленчуците и се пекат за 15 минути на 190 градуса. Поднасят се като предястие или гарнитура за основни ястия.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


179 ДУШИ ОНЛАЙН
Nathalie Marcenkova коментира рецептата Крем карамел с кафе
Марина Георгиева коментира рецептата Гъбена супа
Биляна Спасова коментира рецептата Мусака
Биляна Спасова коментира рецептата Лесен кекс
Teodorina Tsankova коментира рецептата Дует „Гаспачо“
Teodorina Tsankova коментира рецептата Крем супа от спанак
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта