Телешка кайма с картофи

Дата: 01.10.2015
Източник: Бон Апети
Телешка кайма с картофи
 
Необходими продукти:
1/2 малка глава лук
1 морков
1 с. л. телешка кайма
1/2 ч. л. червен пипер
2 малки картофа
1/2 домат
1 ч. л. краве масло
магданоз и джоджен за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Лукът се нарязва наситно, морковът се настъргва.
Задушават се леко в маслото заедно с каймата, прибавя се червеният пипер и се заливат с гореща вода.
2
След като сместа поври, се прибавят ситно нарязаните картофи. Щом омекнат, се слага настърганият домат и се вари още около 10 минути.
3
Преди да се дръпне от огъня, се поръсва със ситно
нарязаните магданоз и джоджен.


Съвет: Преминаването към преходна храна може да
започне и след 1 година при деца с фамилна
обремененост с алергични заболявания.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


179 ДУШИ ОНЛАЙН
Мария се регистрира в сайта.
Hristina Markova се регистрира в сайта.
Didi Nikolova се регистрира в сайта.
М. Томова коментира рецептата Питки със сирене
Yildiz Genchay се регистрира в сайта.
G. коментира рецептата Яхния от зелен фасул
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта