Печено мляно месо по средногорски
Нашите кулинари







| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2015 Цветно и много ароматно ястие. Сготвих го в есенно-зимен вариант - със стари картофи и замразен боб. Боба добавих накрая заедно със замразения грах. Сложих и малко сол още при варенето на месото. Леееко модифицирах рецептата като добавих и лъжица горчица след като завряха картофите.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...