Пиле с кускус по тракийски

Дата: 12.06.2015
Източник: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
Пиле с кускус по тракийски
 
Необходими продукти:
1,571 кг пиле
150 г краве масло
150 г лук
700 г кускус
2 г черен пипер
50 г магданоз
15 г сол
 

Начин на приготвяне:
1
Почистеното, измито и порционирано пиле и ситно нарязаният лук се запържват в мазнината.
2
Прибавят се сол и черен пипер, залива се с вода и се задушава.
3
След като месото омекне, се прибавя кускусът.
4
Поднася се, поръсено със ситно нарязан магданоз.



Съвет:
Става по-вкусно ако се приготви в глинен съд.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


214 ДУШИ ОНЛАЙН
Радосвета Иванова публикува рецептата Пица
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта