Ябълков пай с ванилов крем
Лора и Стоян
600 г тиква „Цигулка“ 4 ябълки (сорт „Златна превъзходна“) 150 г чаени бисквити 220 г захар 1/2 лимон 1/2 ч. л. канела 1/2 ч. л. сух джинджифил 60 г краве масло |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
20.10.2018 Здравейте дами.
Терина стана феноменален :))
Малко си позволих да попроменя някои неща,а именно
изстиването да не е толкова много ... при положение че готвим в тефлонова форма.. а формата от рецептата е керамична и доста дебела,също така сложих малко масло в карамелизираната захар,както и малко повечко натрошени бисквите,между пластовете!И накрая поръсих с малко пудра захар :)
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2015 Общото мнение е, че без карамела се яде. Много прегоря от дъъъългото печене!!!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2015 Това с обръщането не се получи. Не знам на какво се дължи. Терина беше тефлонов, въпреки това намазах с масло дъното и стените.
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2015 Направих го. Воечатления за вкуса после, още не е изстинал ;)
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...