Тиква със сирене

Дата: 17.03.2014
Източник: Никол
ТИТЛА: Готвач
Тиква със сирене
 
Необходими продукти:
1 средна тиква
1 к. ч. масло
250-300 г натрошено сирене
3-4 домата
сол на вкус
2 ч. ч. настърган кашкавал
 

Начин на приготвяне:
1
Разрежете тиквата на 4-5 парчета, почистете я от семките и я сложете да се свари в подсолена вода.
След това я обелете и нарежете на филийки. Наредете ги в намазана с масло тава за печене, на няколко пласта, като между всеки пласт, слагайте от натрошеното сирене.
2
Нарежете доматите на кръгчета и ги сложете най-отгоре, така че хубаво да покрият тиквата.
Полейте ястието с маслото, поръсете с кашкавала и го запечете в силно загрята фурна за 15 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

29.03.2014
Пф, много обичам такива нестандартни комбинации от сладко и солено :) А пък с разтопения и запечен кашкавал съм убедена че става много вкусно :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Plamena Valyanova коментира рецептата Чийзкейк „Шварцвалд“
Жени се регистрира в сайта.
Anton Antonov се регистрира в сайта.
Maria Trencheva се регистрира в сайта.
Ivan Georgiev се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта