Крекери от спелта
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
29.11.2014 Изключително лесна и вкусна рецепта!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
11.07.2014 изглежда вкусно! Ще пробвам.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
23.05.2014 Не ми беше завършено като вкус и добавих 2 печени чушки. Получи се много добре.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
13.04.2014 Много вкусен пастет се получи, ще го приготвяме в къщи редовно.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
11.04.2014 Уникален пастет. Аз го направих с нахут от консерва и с пресен чесън. Стана страхотен....
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...