"Пияни " франзелки

Дата: 28.03.2014
ТИТЛА: Чирак
\
 
Необходими продукти:
1 франзела
1 глава лук
бекон
топено сирене
кашкавал
риган
бяло вино
 

Начин на приготвяне:
1
Франзелата се реже на кръгчета и се реди в тава за печене, след това се поръсва леко с бяло вино. Върху всяка франзелка се реди парче лук, бекон и топено сиренце. Поръсва се с риган и се запича за 10 минути на 180 градуса. След като са готови се поръсват с кашкавал!
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

07.04.2014
Весело име на рецептата :) добре се е получило :) :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Zornitsa Leonidova се регистрира в сайта.
Донка Хаджиева се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Испански омлет с чоризо
m1shl3nce се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Постно ризото с лук и гъби
bobanb65 коментира рецептата Тутманик със сирене
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта