Сусамови хлебчета
Нашите кулинари







| 15. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2023 Здравей, Карамел! Не се сервират с конеца - той е нужен, за да се оформят хлебчетата като тиква. Маха се, след като се опекат. Поздрави от нас!
|
| 14. |
Изпрати
лично съобщение |
04.11.2023 Не откривам стъпката премахване на конеца, с конецът ли се сервират? Защото обикновено това не се прави или е заради Хелоуин?
|
| 13. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2019 Много хубава рецепта но не се споменава колко време трябва да втасва тестото?
|
| 12. |
Изпрати
лично съобщение |
05.01.2019 Савка Борисова, по-късно горе в коментарите съм уточнила, че АЗ съм сложила 400гр. обелена и почистена тиква! :)
|
| 11. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 01.01.2019 Невероятна презентация и уникално вкусно!
Аз лично не ги поръсих със захар накрая, за да не са сладки.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...