Цитрусов чийзкейк
Лора и Стоян
36. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2023 Стана супер, но използвах повече бишкоти - около 350 грама, за които отидоха 700 мл еспресо и 80 мл ром.
|
35. |
Изпрати
лично съобщение |
21.07.2020 Просто прекрасно !!! Правя го за хиляден път по тази рецепта и у дома облизват тавата .
|
34. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2020 Ако се спази рецептата се получава перфектно. Вече 5 пъти правя тортата и всеки път се получава без грешка. Последно добавих ягоди и бишкоти от страни за да е по-красива тортата.
|
33. |
Изпрати
лично съобщение |
09.06.2020 Кремът не се сгъстява, ако белтъците се разбият прекалено много. Достатъчно е да се разбият само на меки връхчета.
Но дори и да се прецака кремът, открих начин за корекция - желатин. Едно пакетче трябва да е достатъчно за сгъстяване. Разбърква се добре с крема, докато стане по-гъст, сглобява се тирамисуто и се оставя в хладилника, както е по инструкциите.
|
32. |
Изпрати
лично съобщение |
21.05.2020 При мен НЕ се получи. Кремът не се сгъсти дори и след целодневен престой в хладилника!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...