Картофи „Уеджис” със сос „Тартар”
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
18.04.2016 Идеални са за гости! Поднесени са върху крекери с мащерка, които също направих по рецепта от сайта.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
16.05.2015 Какво значи селари?Ние в България ли живеем или в Америка?Толкова ли не можете да кажете целина.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
19.04.2015 :)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
18.11.2013 може и други зеленчуци да се ползват също става супер,а може и настърган кашкавал да се добави в сместа.:)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
05.09.2013 яхуу
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...