Ягодов пай с белтъчна шапка
Нашите кулинари







| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.04.2017 не знам дали можеше, но понеже не намерих Фраголино сложих обикновено шапанско.Смених къпините с боровинки , а сиропа от бъз с домашен сироп от череши.Направих я за семейна сбирка и всички много я харесаха.Само желето отгоре се поразпадна малко, но другия път ще сложа повече желатин.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.06.2016 Отдавна търсех лека и приятна торта с кисело мляко. Много вкусна се оказа. Не успях да открия сироп от бъз затова го замених със сладко от касис, стана страхотно!
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...