Ягодов пай с белтъчна шапка
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.04.2017 не знам дали можеше, но понеже не намерих Фраголино сложих обикновено шапанско.Смених къпините с боровинки , а сиропа от бъз с домашен сироп от череши.Направих я за семейна сбирка и всички много я харесаха.Само желето отгоре се поразпадна малко, но другия път ще сложа повече желатин.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.06.2016 Отдавна търсех лека и приятна торта с кисело мляко. Много вкусна се оказа. Не успях да открия сироп от бъз затова го замених със сладко от касис, стана страхотно!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...