Мармалад от сливи в тесто
Лора и Стоян
20. |
Изпрати
лично съобщение |
18.08.2015 Заради тази торта започнах да следя редовно Вашето предаване
|
19. |
Изпрати
лично съобщение |
27.08.2014 Сиропирах я с компот от кайсии,а кайсиите разпределих между блата и бишкотите!Отгоре крокант с шам фъстък!
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
16.08.2014 Много трудна за приготвяне, на мен лично не ми се получи така, както очаквах, но пожелавам на всички успех.
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2014 ще отнеме време, но ще е вкусна!
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
23.05.2014 уникална е
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...