Корсикански чийзкейк „Фиадоне“
Лора и Стоян
30. |
Изпрати
лично съобщение |
01.03.2021 Тортата е много вкусна!
|
29. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2018 Да, Ирена.
|
28. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2018 Искам да попитам дали ще стане със заквасена сметана. защото момента разполагам с такава?
|
27. |
Изпрати
лично съобщение |
26.08.2016 Момчил, животинската сметана трябва да е много студена, когато я разбиваш и трябва да я разбиваш на много високи обороти. Успех.
|
26. |
Изпрати
лично съобщение |
03.08.2016 Имам въпрос относно сметаната, използвам животинска, но никога не ми става пухкава, най-много да стане гъста като боза, къде греша - в температурата, скоростта на разбиване?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...