Богаташки сладкиш с фъстъци
Лора и Стоян
42. |
Изпрати
лично съобщение |
24.06.2022 Здравейте, Павлина! Това е обикновената течна сметана за готвене. Изписване изрично животинска само за да подчертаем, че става въпрос за истинска млечна сметана, а не за растителна сметана. И винаги търсим по-висок процент масленост. Поздрави от нас!
|
41. |
Изпрати
лично съобщение |
23.06.2022 Здравейте, какво се има предвид под "животинска сметана" - сладкаркската за разбиване, в която има захар, или обикновената течна сметана за готвене?
|
40. |
Изпрати
лично съобщение |
08.01.2022 Тортата стана уникална и на визия и на вкус.
|
39. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2021 Направата е пипкава, но ако обичате да се занимавате, ще си доставите голямо удоволствие, докато я приготвяте. При мен се объркаха няколко неща, но не са от голямо значение. Понеже втората компонента (крема с маскарпоне) стана по рядък, поради моя грешка, когато го сложих върху блата, се разтече и една голяма част от него замина под блата - стана интересно, вместо да е в средата, на места се вижда отдолу, а блатът се оказа по средата :). Харесва ми, че е лека, няма много захар, която и без това замених с агаве. Препоръчвам за хора на диета, които могат да хапнат една дванайсета от нея за един ден и да получат кефа, но не и прекомерните калории.
|
38. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2017 Превъзходна торта. Малко й дадох тласък с портокалов аромат в маскарпонето, което чудесно се съчета с финалния завършек на кафе. Благодаря за прекрасната рецепта!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...