Плодова салата в кошница от ананас
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
16.05.2016 И аз реших да направя тортата,но блата изобщо не се надигна толкова,че да може да се разреже на 3,няма начин!!! Според мен брашното изобщо не трябва да се разбива с миксера а с шпатула,леко, понеже яйцата спаднаха на половина след това, а и няма никакъв бакпулвер в тестото. Дано поне един блат стане .
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2016 Рецептата е от 18.04.2006, а не от 24.07.2009
Направих я още тогава.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.06.2014 Здравейте! Направих тази торта и стана страхотна, но блата не се надигна достатъчно, за да бъде разрязан на три части /само на две и то с доста усилия/. Забелязах, че след като добавих брашното и нишестето, а след това и маслото - обема на сместа намаля значително. От къде идва проблема, тъй като искам да я направя отново :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Аз обожавам Тирамису.Ями,ями,вкусно,делисиосоу!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...