Мини чийз кейкове
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.03.2020 Забравих да предупредя по-неопитните (това НЕ Е ПОСОЧЕНО в рецептата!). За крема - към карамела налейте ГОРЕЩА сметана и то много внимателно, за да не се изгорите! Успех!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2019 Ей, не се отказахте да използвате в рецептите продукти като кремотартар, който не е познат на повечето любители-готвачи, а и да се намери е с цена майка си и баща си. При такива случаи просто напишете с какво се заменя - напр. лимонов сок или лимонтузу - поне аз така правя. Иначе рецептата е добра!:)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2019 Какво е кремотартар?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...