Целувки

Източник: pressyv
ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 05.05.2015
Целувки
 
Необходими продукти:
4 белтъка
360 г захар
4 ванилии


Начин на приготвяне:
1
Белтъците се разбиват с миксер. Ванилията се сипва към захарта и захарта се добавя на няколко пъти, докато белтъците се разбиват. На 1 белтък се падат по 90 г захар.
2
Когато белтъците са добре разбити, сместа се пълни в пош и в тава, застлана с хартия за печене, се оформят целувки.
3
Фурната се загрява на 130-150 градуса и целувките се слагат в нея за около 1 час.


Съвет:
Рецептата е от кулинарен блог.
Наблюдавайте целувките, защото всяка фурна загрява и пече различно и може да придобият карамелен цвят.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

29.05.2021
Не знам дали прекалих със захарта, с печенето, или и с двете, но все пак съм много доволна от резултата. Добавих мъничко мента.
1.
Изпрати
лично съобщение

18.01.2016
станаха супер
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


141 ДУШИ ОНЛАЙН
Ivaylo Yordanov Zemenski се регистрира в сайта.
Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: