Шоколадови целувки

Дата: 05.05.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 белтъка (на стайна температура)
150 г течен шоколад
180 г захар
1 щипка сол
50 г сурови лешници
 

Начин на приготвяне:
1
Шоколадови целувкиБелтъците се разбиват на пяна със солта.
2
Шоколадови целувки 2Сипва се захарта и продължава да се разбива, докато се получи твърд сняг и захарта се разтвори напълно.
3
Шоколадови целувки 3Течният шоколад се загрява в микровълнова фурна и много внимателно се прибавя към белтъчната смес. Шоколадът не трябва да е горещ, за да не спаднат белтъците.
4
Шоколадови целувки 4С помощта на пош от сместа се оформят целувки и се разпределят в две тави, застлани с пергаменова хартия.

5
Шоколадови целувки 5Поръсват се с накълцаните лешници и се пекат около 1 час и 15 минути в загрята на 140 градуса фурна, без вентилатор.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

19.12.2017
Чудесни и лесни. Следващия път ще пека по-малко - може би около час - за да останат меки отвътре.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Петя се регистрира в сайта.
Evelina Kostova се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Мусака от тиквички и спанак
Анна коментира рецептата Мусака от тиквички и спанак
Кристиан се регистрира в сайта.
Николета се регистрира в сайта.
Ваня коментира рецептата Течен шоколад
Karina Dimova се регистрира в сайта.
Mario Markov се регистрира в сайта.
Abi Abi се регистрира в сайта.
Elka Koycheva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта