Шоколадов крем с царевично брашно
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2020 Днес направих сладоледа! Спазих точно съставките. На вкус е много по-добър от този в магазина! Топи се в устата като мед. Определено това е най-сполучливата рецепта! Препоръчвам обезателно да изпробвате този впечатляващ сладолед. На снимката сладоледа е малко разтопен, тъй като не се сетих да го снимам по-рано. На дъщеричката ми го сервирах с резенчета ягоди.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.05.2018 Вече втора година правя този сладолед на децата ми и не купувам гадостите от магазина. Прекрасен е! Правя го с кафява захар и вкусът става мн приятен. Слагам шоколад или плодове според сезона, пасирани с малко мед.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.06.2017 Изключително лесна и бърза рецепта. По-нищо не отстъпва на купешките сладоледи!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.06.2016 Много ми хареса рецептата и мисля да го направя по нея
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
31.05.2016 Рецептата е страхотна и е много добре описана. Сладоледът става доста сладък за моя вкус, затова при севирането туширам сладостта с бисквити, смлени в блендер. Получава се нещо като сладоледен чийзкейк
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...