Салата от рукула и гъби шийтаке
Лора и Стоян
![]() |
300 г компот ананас 3-4 с. л. ром 50 мл сок ананас 80 мл портокалов сок малинов топинг за декорация 1 суха сметана 1 желатин 1/2 ч. л. смлян джинджифил 3 с. л. захар 50 г шоколад 2 жълтъка 1 ч. ч. прясно мляко 1 с. л. мед 2 портокала 2 банана 1 с. л. кокосови стърготини |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...