Салата от печен карфиол
Лора и Стоян
600 г зеле 3 глави червено цвекло 2 скилидки чесън 2 л вода 150 мл винен оцет 5 дафинови листа 1 с. л. черен пипер на зърна 3 с. л. морска сол |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.10.2014 Страхотна!
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...