Козунак със сметана
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
24.04.2020 пекох го по рецептата, но при мен се получи леко препечено
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
02.04.2015 Брашното за козунаци може да се замени с бяло брашно тип 500.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2015 Брашното за козунаци с какво друго брашно мога да го заместя? Благодаря ви за страхотната рецепта
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.04.2014 Стана много пухкаво и въздушно, но тестото не беше сладко. Следващият пьт бих добавила захар и в тестото.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.04.2014 Иванка, както сме написали в рецептата, рулото се пече веднага след като се оформи. Ако решиш, следващият път можеш да го оставиш да втаса след оформянето - вероятно ще стане още по-пухкаво! Успех и очакваме да споделиш опита си с нас! :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...