Волован с черна гъба

Дата: 09.10.2009
Източник: Бон Апети
Волован с черна гъба
 
Необходими продукти:
300 г бутертесто
150 г суха черна гъба „Гръбенка“
50 мл бяло вино
300 мл бешамелов сос
1 с. л. каперси
2 стръка див лук
 

Начин на приготвяне:
1
От бутертестото се изрязва лента, дълга около 4–5 см, завива се на пръстен и се пече до зачервяване.
2
Гъбите се накисват във виното и малко вода, изцеждат се и се потапят в бешамеловия сос с каперсите.
3
Волованът се пълни с приготвения гъбен сос и се сервира заедно със стръковете див лук.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


144 ДУШИ ОНЛАЙН
Plamena Valyanova коментира рецептата Чийзкейк „Шварцвалд“
Жени се регистрира в сайта.
Anton Antonov се регистрира в сайта.
Maria Trencheva се регистрира в сайта.
Ivan Georgiev се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта