Ягодов оцет

В наситен цвят и с неустоим аромат
Източник: Бон Апети
Дата: 15.05.2022

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г ягоди
250 мл бял винен оцет
4 стръка мащерка
1 с. л. захар


Начин на приготвяне:
1
Ягодов оцет
Ягодите се пасират със захарта и мащерката.
2
Ягодов оцет 2
Добавя се оцетът и отново се пасира. Сместа се оставя да престои 2 часа.
3
Ягодов оцет 3
След това се прецежда през марля за около 2 часа, без да се притиска, за да не стане мътен оцетът.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

20.06.2016
много приятен
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


lillyj се регистрира в сайта.
lili8 се регистрира в сайта.
Nikolm513 се регистрира в сайта.
Изабел коментира рецептата Гъби с печени чушки и лук
Tedity се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: