Мляко с ориз
Лора и Стоян
за реването: 150 г ягоди 180 г захар 150 г брашно 50 г краве масло 10 г бурбонска ванилова захар 5 яйца 10 г бакпулвер | за сиропа: 220 г захар 200 г ягоди 1 лимон | за гарниране: 250 мл животинска сметана 10 г бурбонска ванилова захар |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
08.04.2021 Получи се супер! Ягодите образуваха много приятен плодов слой на повърхността след като сиропът попи!
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.05.2020 Прекрасна рецепта - лек и въздушен десерт, любим на цялото семейство! ❤
| ![]() |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...