Пълнен калмар с ризото и морски дарове
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2022 Хубава идея за наденица и грах. Не ми беше хрумвала. Запържих най-напред наденицата, която след това извадих, за да може основата с лук и моркови да се овкуси още по-добре в мазнината на наденицата. Доста ароматно ядене.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.11.2021 Вкусно, не ми беше хрумвало да го направя с наденица, благодаря за идеята!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
05.12.2013 Страхотна идея. Досега бях готвила само с пилешко или свинско, но и с наденица е доста вкусно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.11.2014 Рецептата е супер много добре се получи
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...